Ebook Biochemistry, biotechnology and clinical chemistry in enzymes (Second edition): Part 1
(BQ) Part 1 of the document Biochemistry, biotechnology and clinical chemistry in enzymes (Second edition) has contents: An introduction to enzymes, the structure of proteins, the biosynthesis and properties of proteins, specificity of enzyme action, monomeric and oligomeric enzymes, an introduction to bioenergetics, catalysis and kinetics,… and other contents. Invite you to refer.
Xin lỗi bạn không thể down load tài liệu này. Bạn có thể xem tài liệu trực tuyến trên website hoặc liên hệ thư viện trường để được hướng dẫn. Cảm ơn bạn đã sử dụng dịch vụ của chúng tôi.
Bạn vui lòng tham khảo thỏa thuận sử dụng của thư viện số.
- Xin lỗi, bạn khồng thể download tài liệu này. Bạn vui lòng liên hệ trực tiếp thư viện trường để được cấp lại tài khoản để download được tài liệu này.